Zauważyłem taki objaw Gdy wyłączę nawiew/klimę manualna na 0, czuję delikatny wietrzyk wydobywający się z nawiewów , jak ustawione jest na zimne to ten wietrzyk jest zimny, jak na ciepły to delikatnie ciepły . Pytanie czy ten typ tak ma ?
Jeśli stoisz w miejscu to raczej nie powinno nic wiać (u mnie nic nie dmucha) co innego jak jedziesz Wtedy delikatne dmucha pęd powietrza wpadającego w kanały.
Zauważyłem taki objaw Gdy wyłączę nawiew/klimę manualna na 0, czuję delikatny wietrzyk wydobywający się z nawiewów , jak ustawione jest na zimne to ten wietrzyk jest zimny, jak na ciepły to delikatnie ciepły . Pytanie czy ten typ tak ma ?
W Corsie nawet na postoju wieje wiaterek przy klimie włączonej i ustawionym nawiewie na "0". W Lagunie z kolei nie. Jak widać, co samochód, to obyczaj :wink:
W Corsie nawet na postoju wieje wiaterek przy klimie włączonej i ustawionym nawiewie na "0". W Lagunie z kolei nie. Jak widać, co samochód, to obyczaj :wink:
W Oplu miałem tak, że jak wentylator był OFF to włączenie klimy powodowało włączenie wiatraka na 1 bieg. W Octavii jest odwrotnie, włączenie przycisku klimy nie powoduje włączenia wiatraka oraz klimy. Dopiero jak włączymy wentylator to uruchamia się klima (mam climatic).
Komentarz